Vrijdagochtend is ‘voel-je-vrij-om-over-alles-te-spreken-ochtend’. Sowieso vind ik het belangrijker dat mijn dames zich goed kunnen uiten, in plaats van de dees & de tees op de juiste manier te gebruiken.

Ondanks de grote cultuurverschillen, merk ik dat Diens saus haar vruchten afwerpt. Mijn missie is om de winterknoppen (cursisten die nauwelijks durven te praten en in hun eigen cocon zitten), te laten groeien tot stralende, zelfstandige zonnebloemen. En wat ben ik trots op mijn cursisten!

Ik ben dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ook met de wetenschap dat me dit in Beneden-Leeuwen nooit was gelukt. Typisch geval van veranderen, focussen, doorpakken en een visie hebben.

Kortom: hier schrijft een gelukkige & dankbare Dien. Dat geluk komt je niet aanwaaien. Daar moet je zelf alles voor doen. Maar de beloning is groot (en dat heeft niets met geld te maken).

Mooi weekend allemaal! Liefs & Lefs van Dien
Amsterdam, vrijdag 10 januari 2020