Pluk de taal

Overal op de wereld wordt taal gebruikt. Wist je dat er wel 7000 verschillende talen worden gesproken op onze planeet? Deze website is vooral bedoeld om je te laten inspireren door Diens taal. Door middel van verhalen en filmpjes over mijn werk als NT2-docent, zal ik je enthousiast maken over de grootse taal van ons kleine land. Voel je vooral vrij om te reageren op mijn blogs en vlogs!

Over Dinie

Sinds juni 2017 heb ik samen met mijn soulmate, een nestje gebouwd in de mooiste stad van Nederland, Amsterdam. Vanaf deze plek ga ik mijn Lekker-Leven-Ervaringen met jullie delen. De beste keuzes van restaurants, de mooiste beleefmomenten op cultureel en creatief gebied, de leukste vrijetijdsbestedingen. Alles gezien door de ogen van een levenskunstenaar pur sang en volgens het PLUK DE DAG principe van Dien (Carpe-Dien). Lefs & Liefs van Dien!