Mijn eerste culinaire 020-orgasme heb ik bij de overburen beleefd. Op een druilerige avond samen met mijn geliefde onder een te kleine paraplu lopend in drie minuten naar mijn favo restaurant. Het voorspel begint met een vriendelijk woord en een warm onthaal door de gastheer. Mijn favoriete plek is de keukenbar. Een compleet overzicht op een prachtig RVS kookeiland met alle speeltjes die zich een keukenkoningin kan wensen.

Als voedselfluisteraar heb ik de hele avond zicht op de kleurrijke schilderijen in de vorm van opgemaakte borden. De souschef legt geduldig uit wat hij aan ’t doen is en geeft uitgebreid antwoord op al mijn vragen. Wanneer het eten wordt geserveerd krijg ik een uiteenzetting van alles dat op mijn bord ligt. Ondertussen loopt het warme speeksel al langs mijn mondhoeken.

Bij restaurant C eet je niet alleen, daar beleef je een aaneenschakeling van smaaksensaties. Samen met een gepassioneerd serveer- & kookteam heb je een fantastische avond!