Amsterdam is the place to be, als het gaat om creatieve interieuroplossingen. Doordat de woonlasten de pan uitrijzen, blijft vaak weinig geld over voor luxe inrichtingen. Dat komt zeker ten goede van de creativiteit. Des te lager het budget, des te creatiever de ideeën. Wat ik vooral erg leuk vind, is het ruime aanbod vintage oplossingen.

Een spannend interieur heeft niets te maken met uitsluitend hoogwaardige, kostbare materialen maar heeft alles te maken met de juiste mix en match van materialen. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar pure, natuurlijke en duurzame materialen met een gekke, onverwachte twist.

Een gebouw heeft een overzichtelijke route nodig, de juiste verbindingen tussen de ruimten en natuurlijk het allerbelangrijkste; een ziel. Ook ben ik voorstander van 1 eyecatcher per ruimte. Ik wil de ruimte ook vooral de ruimte laten en ben fan van het Less = More principe.

Elke interieurliefhebber kan zijn/haar hart ophalen in de hoofdstad. Op elke hoek van de straat is wel een inspiratiemoment te vinden. Of het nu gaat om een willekeurige donkerbruine kroeg, een studentenhotel, een luxe restaurant of een bedrijfspand; 020 is één grote creatieve verzamelstad.

Hotel Arena
TREK Festival 2017
Beurs van Berlage
Kinderkamer