Jouw interieur, mijn ontwerp of advies

 

Luisteren en inleven, daar begint het mee
Je brengt me op de hoogte van je wensen en eisen, daarna stellen we samen de knelpunten vast. Dan ga ik aan de slag. Met jouw persoonlijke voorkeur en smaak als uitgangspunt om uiteindelijk een ontwerp op te leveren dat op zijn minst aan jouw verwachting voldoet. Maar ik ga ervoor om die verwachting te overtreffen.

Jouw interieur
Kun je net niet de vinger op de zere plek leggen? Ontbreekt er ‘iets’ of lijkt je inrichting meer op een uitstalling en ontbreekt de sfeer die je wel bij anderen ziet?
Het uitgangspunt voor mijn adviezen en ontwerpen ligt altijd bij mijn opdrachtgever. Wat wil je bereiken, waar voel je je prettig bij, welke kleuren en materialen spreken je aan? Het moet straks niet mijn interieur worden maar het jouwe. En dat interieur moet je passen als een jas. 

Oplossen
Als de wensen en knelpunten duidelijk in beeld zijn kan ik aan de slag. Wil je bestaande materialen hergebruiken dan is dat prima. Of kies je voor een compleet nieuwe inrichting, dat kan ook. Je kunt natuurlijk ook een compleet nieuwe sfeer in het ontwerp op laten nemen, een sfeer die helemaal op jouw lijf is geschreven. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je thuis gaat voelen. 

Exclusief
Stoffen, verf en behang zijn beeldbepalend voor een interieur. Ben je op zoek naar exclusieve wandbekleding voor woning of bedrijf? Je kunt bij Carpe-dien kiezen uit de prachtigste materialen van interieurmerken uit heel Europa: 

 

 

a Wibautstraat 198e, 1091GS, Amsterdam m +31 (0)651 309 090 e dinie@carpe-dien.nl i www.carpe-dien.nl
KVK 50946722 BTW NL 168485205 B01 ING 5988376

Websiteontwikkeling: DigiLinq